Een uur voor alles

Een uur voor alles
Soms ben je zo druk met de dagelijkse dingen, dat je vergeet te genieten van al het moois om je heen. Van de bloemen, lekkere geuren, momenten met je dierbaren en nog zoveel meer. Salomo zegt in Prediker 3:1 dat er voor alles een tijd en een seizoen is en dat geeft rust. In het Engels is daar een mooie uitdrukking voor: ‘Stop and smell the roses’. Om een bloem te ruiken moet je echt stil staan. En diezelfde bloem kan morgen weg zijn, dus neem er nu de tijd voor. Ga niet te gehaast door het leven, we hoeven niet te rennen en onrustig te jagen op dingen die anderen hebben of waarvan de maatschappij vindt dat we die moeten kunnen of doen. Als we gehaast zijn, leven we niet in het moment, maar zijn we steeds bezig met wat er komt en wat er nog moet. Mooie momenten kunnen voorbij zijn voor je het weet. En elke dag zijn die er weer. Je kunt nu de keuze maken om te stoppen met rennen en te beseffen hoe kostbaar het leven is dat je gekregen hebt onder Zijn zon. Een uur voor alles staat op het nieuwe album Merkwaardig dat deze zomer uitkomt.

Album Merkwaardig
Inès vertelt: “In maart 2020 wist ik het opeens; ik ga een album uitbrengen.
Het overlijden van mijn oma speelde hierin een belangrijke rol, ik mocht voor haar zingen in haar laatste dagen hier. ‘Voor alles is een vastgestelde tijd, een uur voor alles hier onder de hemel’ en zo brak de tijd aan om mijn liedjes de wereld in te brengen.De liedjes die God me heeft gegeven in mooie en moeilijke momenten en waarvan ik nu mag uitdelen.Hier is een heel proces aan vooraf gegaan waarover ik vertel in het lied ‘Tevoorschijn‘.Het duurde even voor ik écht tevoorschijn durfde te komen. Wij hadden vroeger pauwen thuis, die deden dat, zonder enige schaamte.

Met hun prachtige kleuren eren zij hun Maker en zo mogen wij onszelf helemaal laten zien zoals we bedoeld zijn.Ik hoop dat de muziek en de teksten jou raken, dat ze je dichterbij het doel brengen waarvoor JIJ leeft.En dat je ook met trots Zijn Merk zal dragen.”

Het album bestaat uit tien Nederlandse liedjes:
1.      Tevoorschijn
2.      Een uur voor alles
3.      Merkwaardig
4.      Brengers van Licht
5.      Laat Mij
6.      Onze Toevlucht
7.      Reuzen
8.      Lopen op het water
9.      Vooruitzicht
10.   Nieuw

Cd reserveren: ines@verzien.nl  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *