Projecten

Threesixtyº music
Waarom heeft de ene artiest wel succes en de ander niet? Dat ligt niet aan alleen aan toeval.  De mensen die succesvol zijn (of het nu in de muziek business is of een andere business) hebben een sterke focus, een goed plan en een mentaliteit van een winnaar.

Je moet er voor de volle 100% voor gaan. Je moet meters maken; oftewel hard werken voor het succes. Door te investeren in kennis en vaardigheden bereid je het pad om daar te komen waar je naar toe wilt. Het is van belang om onderscheidend te zijn en te weten waardoor je opvalt. Hoe kom je op de plek waar je wilt zijn? Onder andere door het opstellen van een stappenplan. 

Voor als jij serieus werk wilt maken van muziek;

Complete workshopserie om een succesvolle muzikale carrière te starten.

Geniet van je muzikale succes op jouw eigen voorwaarden. Wacht niet totdat iemand naar jou toe komt, maar creëer je eigen muzikale pad. Wij helpen je met het maken van een goed stappenplan en voorzien je in de informatie die je nodig hebt; Jij zorgt voor de moed, doorzettingsvermogen en de muziek!

Threesixtyº music start dit najaar! Het is een complete workshop serie waarbij jij met een op maat geschreven plan naar huis gaat. Een plan voor jouw eigen muzikale carrière.

Copyrights: Stichting Reck

Contact & Support
Stichting