Digitale distributie

Upload je muziek op Spotify, iTunes, Tidal, Google Play, Amazon Music & meer
Deel je muziek en laat je bereik groeien. Krijg marketing en promotie tips om je te onderscheiden van alle andere artiesten.

Het spel is veranderd. Eerst hadden artiesten een label nodig om hun muziek online te  verkopen. Met Reckords (digitale label van Stichting Reck) kan elke muzikant zijn nummers wereldwijd  verkopen en zijn omzet vergroten. Records werkt met een toonaangevende leverancier in digitale muziek. We leveren werk op maat en houden je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelen, zodat jij er het meeste van profiteert.

Waarom kiezen voor Reckords?

  • Wij bieden de muziek/content van de Artiest aan op meer dan 150 download- en streamingplatforms in meer dan 100 landen. Wij werken samen met The Orchard die van independent distributeur uitgegroeid is tot een wereldspeler op het gebied van digitale distributie van muziek, video en film.
  • Dit is een greep uit de download- streamingplatforms waar jouw muziek op wordt aangeboden; Apple Music, Spotify, Xbox Music, Rhapsody, eMusic, 24/7, Amazon Digital Services Inc., Last.fm, Gracenote,  Deezer, Shazam en nog vele andere.
  • Er wordt alleen een vergoeding van de artiest gevraagd als er omzet is (No cure no pay), daardoor hoeft de Artiest geen voorinvestering te doen. Minimaal overeenkomst is een jaar. Reckords ontvangt 20% van de omzet. Daar zijn de kosten voor de verschillende download- en streamingplatforms al vanaf getrokken.
  • Deal is inclusief Youtube monitizing (muziek die op Youtube van jou wordt gebruikt, krijg jij het rechtengeld voor)
  • Half jaarlijkse afrekening (februari en september). Op elk gewenst
    moment de statements/statistieken kunnen inzien.

Copyrights: Stichting Reck

Contact & Support
Stichting