‘Come to worship in een 80’s disco jasje’

HARDERWIJK – DJ Roberto Rosso komt donderdag 21 mei met de Engelstalige remix van ‘Eén Doel’ van Elisa Krijgsman die hij samen met de producers Florian en Xonar onder handen heeft genomen. Het nummer is gezongen door Dewi Krijgsman. Het aanbiddingsnummer heeft een ’80’s disco jasje gekregen. Vorig jaar is Roberto Rosso begonnen met een remix project om Opwekkingsnummers in een nieuw jasje te steken.

Vanwege het succes  van de eerste drie remixen heeft Roberto Rosso om er voor te kiezen om nog een paar nummers aan te pakken. Omdat het nummer ‘Eén doel’ zo goed uitpakte hebben ze in samenspraak met Elisa Krijgsman er voor gekozen om het ook in het Engels uit te geven.

Samenwerking
Rosso: “Ik benaderde aanbiddingsleiders en tekstschrijvers van Opwekkingsliederen met het idee om van bestaande liederen een vette moderne dance versie te maken. Nadat zij enthousiast reageerden, zijn we samen de tracks uit gaan zoeken.” In het productieproces dat volgde, werkte Roberto Rosso samen met de producers uit de dancescene: Xonar en Florian Struik.

Over Roberto Rosso
Roberto Rosso staat al vanaf zijn tienerjaren op het podium. Op zijn zeventiende kwam Rosso tot geloof en in de jaren die volgden maakte hij een switch van wekelijks draaien in kroegen en clubs naar christelijke podia. De afgelopen jaren trad hij onder andere op bij grote evenementen als Opwekking, BEAM Festival en Like Jesus. In 2018 verscheen de eerste single Victorious van Roberto Rosso’s hoog gewaardeerde debuutalbum As the Crow Flies. In 2019 kwam zijn tweede album uit: Rosso & Friends, die onder andere met medewerking van artiesten als LZ7, De Rechtstaat, Lily-Jo en Hanne de Vries tot stand kwam. Afgelopen maart presenteerde Roberto Rosso alweer zijn derde album genaamd TEN. Met dit album viert hij zijn tienjarig-jubileum als dj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *